Kontakta mig

Har du en fråga eller vill du komma i kontakt med mig? Använd formuläret nedan eller DM:a mig på Facebook, Instagram eller Twitter. 

Skicka meddelande

Vanliga frågor

Hur vet jag att du är en bra coach?

Syftet med coaching är att jag ska hjälpa dig att definiera och nå dina mål, komma över hindren på vägen, samt att utmana dig att nå nya höjder och insikter. Gå på din magkänsla. Coaching är ett partnerskap, känns det bra för dig så är jag en bra coach för just dig. Känns det inte bra så avslutar vi.

Vad har du för utbildning?

Jag har utbildats till diplomerad coach hos Leapfrog AB som är ett av nordens ledande företag inom coaching och coachutbildningar. Som diplomerad coach hos Leapfrog har jag uppfyllt de utbildningskrav som motsvarar en internationell certifiering på ACC-nivå enligt ICF (International Coach Federation)

Vad är skillnaden på en coach och terapeut?

Jag som coach har ingen medicinsk bakgrund och kan inte hjälpa personer med pågående psykisk ohälsa. Jag som coach arbetar med din nuvarande situation och beteende, där utgångspunkten är härifrån och framåt. En terapeut ser mer på din historia och kan exempelvis hjälpa dig med att återhämta dig från depression och ångest. 

Hur vet jag om coaching är rätt för mig?

I absolutely believe that people, unless coached, never reach their maximum capabilities.– Bob Nardelli, CEO, Home Depot. Coaching är nog rätt för alla som vill nå längre än de gör idag. Det viktiga är att du känner att jag är en bra coach för dig på den resan och att du är villig att jobba med ditt mål både under och efter sessionerna.

Hur snabbt svarar du?

Jag försöker svara på alla mejl inom 48h. Men oftast är jag snabbare om du kontaktar mig i Sociala Medier.

Missa inte dessa hjälpmedel

Skapa en personlig utvecklingsplan

En personlig utvecklingsplan hjälper dig skapa klarhet i vad du vill åstadkomma det närmaste året. 

Från anställd till egen

Så kan du som specialist börja fakturera för ditt arbete istället för att vara anställd. 

Time-block - Öka din effektivitet

Schemalägg tid för att skapa stora resultat och öka din effektivtet och nivån på dina leveranser

Prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

%d bloggare gillar detta: