Om mig

Umgås med människor smartare än dig, det gör dig smartare. Så det har jag gjort, och tack vare det har jag lärt mig massor. Eftersom jag jobbar med analys och optimering av det digitala så har det även följt med mig hem vilket gjort att jag försökt optimera det mesta jag gör. Idag får jag ofta frågor på hur jag hinner med, hur jag jobbar, hur jag gjort för att starta mina bolag osv.  Den här bloggen är till för att dela mina bästa lärdomar, för att jag verkligen tror på att göra som man säger i USA  ”paying it forward”.

Så vem är jag?

Jag heter Annelie Näs, och jag är en svensk entreprenör. Jag driver och äger två företag. Naes & Friends som hjälper företag att skapa bättre digitala kundupplevelser. Och Naes Invest, ett nygrundat investmentbokag, som jag startade tack vare av mitt nyfunna intresse för aktiemarknaden.

 

Utanför jobbet umgås jag med min pojkvän Mathias, eller några vänner. Jag älskar att resa och försöka åka någonstans varannan månad, men mina föräldrars stuga är antagligen min favoritplats i världen.

%d bloggare gillar detta: